čtvrtek 27. června 2013

Outfit na výletní loď

Den na výletní lodi po ostrovech Jónského moře byl jedním z nejkrásnějších zážitků... Zmapovala jsem pro vás proměny jednoho outfitu v průběhu horkého letního dne a přidávám i pár fotek z míst, které jsem navštívila.
Džínové šortky byly základem většiny mých outfitů. Na loď jsem přidala bílou tuniku, která mi chránila ramena před spálením (a zahřívala když na lodi foukalo). Na lodi se báječně opálíte, když chcete, ale můžete také odejít jako konkurence červenáčka rychlošípáka.
 První zastávkou byla osmá nejkrásnější pláž světa Porto Katsiki. Nad pláží se tyčí několika metrový útes a dostanete se sem buď lodí nebo po schodech ze silnice. Na Lefkádě je hned několik opravdu nádherných pláží, kam se dostanete jen obtížně(o plážích zase příště:) a proto nebudete zakopávat o cizí slunečníky. Porto Katsiki je však ještě docela dobře přístupná a navíc sem jezdí výletní lodě, které vyklopí stovky lidí na koupačku.
A plujeme dál...
 Druhou zastávkou byl ostrov Kefalonie, jehož baráčky v přístavu hýří všemi barvami. Nikdy jsem snad neviděla barevnější vesničku.. :)
 Řecký salát k obědu...
 A siesta na přídi.
 V zájmu opalování odhazuji svršky. Právě podprsenkový pás je ideální, nikde nic neškrtí a můžete ho vydávat za vršek plavek... :)
 Poslední zastávkou je ostrov Itaka. Dýchá na mě historie, chvějí se mi kolena...někde tady se přede mnou a miliony dalších procházel hrdina Odysseus...ach!
 Poslední proměna outfitu. Ohrnuté rukávy, klobouk na zemi (jinak by se už dávno nacházel na dně moře...) a místo něj látková čelenka, která mi vlasy držela alespoň trochu pohromadě. chvíli jsem vypadala jako Medúza :))
 Památka z Itaky...aktuálně nejoblíbenější náramek.
 Zpátky v přístavu. Poslední foto a hurá na večeři!
 Hned bych se projela znova... doporučíte mi nějakou pěknou klidnou destinaci? Asi mi jedna dovolená letos stačit nebude :))

shorts/diy diesel, tunic/zara, shoes/oxbow, sunnies/hm, bracelet/souvenir from itaca, earings/ souvenier from croatia, headband/ca

8 komentářů:

  1. Skvělý výletní report, fotky perfektní jako vždy :) Ač jsem zcestovalá řekla bych nadprůměrně, tady to ještě neznám, úplně si mě navnadila :D Pro tento rok mám jako hlavní cestovatelský cíl v plánu Dominikánskou republiku, ale nejdřív až na podzim, v létě jsem ráda v Čechách.

    OdpovědětVymazat
  2. Lucko, nádherné fotky..hned bych vyrazila taky..
    A mimochodem, od té doby co sem chodím koukat a inspiruju se, mi nějak pláče moje platební karta:)

    OdpovědětVymazat
  3. parádní fotky, taky jsem se vrátila z jihu a hned bych zas jela zpátky!!

    OdpovědětVymazat
  4. ne, jedna dovolená určitě nestačí:D...a ta pláž je krásná

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne fotky, milujem Grecko a takyto dobrodruznejsi typ dovolenky! Tesim sa na dalsie s plazami :) Ako ste mali ubytko vyriesene (bez stravy, polpenzia..)? Aaaa mas krasne nohy, cela si krasna :)

    OdpovědětVymazat
  6. krasny letny outfit a super nohy! .)

    OdpovědětVymazat
  7. Aaaa tam to vypadá parádně,!!:)

    OdpovědětVymazat