pondělí 23. září 2013

Berlin Style

Pamatujete si ještě článek věnovaný černým skinny džínám? Tentokrát jsem zhmotnila Berlin style outfit, nevěřili byste, jak složité je sehnat triko se zvířecí hlavou, přesně takové jak ho máte v hlavě...Zachránil mě tenhle pes, ale to nemění nic na tom, že mě nabídka v našich obchodech dost omezuje v tvorbě outfitů...možná by jen stačilo přestat si nastavovat laťku na polyvore.com ... :)
 Vždycky jsem ráda, když můžu nafotit outfit, ve kterém je obsažena většina věcí, které mi aktuálně dělají radost, nebo je bezmezmě miluju a v podstatě nesundavám. Boty jsou nejpohodlnější, které jsem snad v životě vlastnila (navíc jsou kůl úplně ke všemu, dokonce i k nakopávání blbců), černé skinny teď nosím úplně nejčastěji, hlavně tedy proto, že all in black je moje nynější podzimní image, parka je top úlovek letošních slev a čapka zhmotněný sen o trochu jiné pokrývce hlavy...Dokonce i všechny moje klobouky na ni žárlí :) Bodák na krku teď nosím dost často, můžu ho použít v mixu se zlatem i stříbrem (ikdyž v poslední době mě tohle fanatické dodržování zlatosezlatem atp. fakt neba a nosím si co chci s čím chci. Černé psaníčko se tady objevilo už několikrát, ale nemůžu se nějak nabažit té kombinace denního outfitu s večerní kabelkou... 
Co je vaší letošní podzimní top kombinací?

 ph.T.//boots/bata,skinny,hat,top/hm,parka/zara,necklace/only,clutch/topshop

10 komentářů:

  1. Ta parka je super!
    Tak jestli máš laťku nasazenou na Polyvore, tak to teda good luck :)))
    Ale držíš se statečně, nic bych neměnila a i ten pes je náhodou báječnej. Sluší Ti to!

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, moc ti to sluší, máš moc pěkný úsměv! Určitě se směj častěji :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, já se směju pořád, jen sem pak ty fotky většinou nedám, dám přednost jiným neusmívacím :D

      Vymazat
  3. Krásný! Ani se nedivím, že klobouky žárlí!

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska jsem se byla podívat na ty boty u Bati, ale jsou takový do modra, zdá se mi to, nebo ty tvoje jsou fakt černý?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejsou úplně černý, spíš tak šedo-modro, ale k černý pasujou skvěle a kdyby byly celočerné tak by to byla podle mě skoro škoda, protože by nevynikly detaily :) uvidíš jak se rozhodneš, každopádně jsou fakt hodně pohodlný!

      Vymazat