čtvrtek 3. října 2013

Big Warm Sweater

Kéž tohle období, kdy stačí velký teplý svetr ještě chvíli vydrží...Aneb moje nejoblíbenější kombinace posledních pár dnů.  
A co v tyhle podzimní dny zahřívá vás?
Začínám sama sebe v těch černých džínech nudit, ale fakt mi teď prostě pasujou dokonale úplně ke všemu, tak si nemohu pomoct. Možná se to změní s novýma botama, takže možná už velice brzy. Pořídila jsem si po nekonečně dlouhé době dámičkovskou kabelku (Alá Miss Agata od D&G), byla to spíš náhoda, v plánu jsem jí neměla, ale prostě jsem se do ní jednoduše zamilovala na první pohled. Velkou pruhovanou šálu tahám k utahání, ještě jsem trochu nastydlá po nemoci, takže plní hlavně tu zahřívací funkci a pokud na nějakou takovou narazíte, neváhejte a berte ji, protože taková velká šála se vždycky vyplatí (a zima má být prý krutá). Velký černý svetr jako základ všech jednoduchých outfitů, kde stačí kouzlit s doplňky. A vzhledem k tomu, že mě v zimě jistojistě opustí na nějakou dobu inspirace, tak se bude ještě sakra hodit.:) Hmmm...myslím, že jsem teď zase dostala náladu na něco docela jiného než v posledních pár postech, tak se nechte překvapit co vymyslím... :)

boots/bata,jeans,hat/hm,sweater/tally weijl,handbag/ann christine,scarf/zara

7 komentářů:

  1. Mě se to hodně líbí, s tím svetrem jsi mě teda nahlodala :) je to akryl? Kupovalas ho tedka nekdy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky :D, akryl, ale hřeje jako blázen překvapivě! Kupovala jsem ho tak týden dva zpátky, myslím, že bys ho ještě sehnala. (má vzadu zip)

      Vymazat
    2. Hmm, tak po něm mrknu, díky! Arwen

      Vymazat
  2. Trošku mimo Lucko, ale koupila jsem si ty botky od Bati, protože jsi je vychvalovala, tak jsem do nich šla. No a fakt úžasný pohodlný botičky, včera jsem v nich byla celý den a ani jeden puchýř, což už je u mě co říct. Takže díky za inspiraci:) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vážně super, jsem ráda, že jsem dobře inspirovala k rozumnému a skvělému nákupu!! Mě v nich zatím nohy ještě nedřely (a to se naběhám), jakože mě dřou nohy snad ve všech botech :) BaťaRulez! :D

      Vymazat
  3. Tak ten sveter je najlepší :) Dlhšiu dobu si taký plánujem kúpiť

    Romi- www.myself-romi.blog.cz

    OdpovědětVymazat