středa 8. ledna 2014

Looking Back...

Malé shrnutí outfitů za poslední půl rok...Myslím, že jistý posun je zřetelný... 
Jaký outfit se vám líbil nejvíc? 
Není špatné se takhle zpětně podívat na všechny své outfity, mohu posoudit, co mě už nebaví a co se mě bude držet dál... V zimě u mě jasně vede vrstvení, miluju obrovské šály, které jsou nejen trendy, ale i velmi praktické (není nad to se ve vymrzlém kostele celá zabalit do šály mrk :) ... Čím dál víc u mě roste touha po co nejjednodušších kombinacích (a to i barevně), nejspíš už jsem doopravdy dospěla mrk mrk :) Neřekla bych, že se ze mě stane minimalista, nicméně jistý vliv pociťuji (a nejen v oblékání)... Jaké bude příští období už naznačují některé online zásilky, které jsou na cestě ke mě mrk mrk mrk :) , tak se nechte překvapit :) Máte už nějaké vize na další sezónu ? (já vím, klasicky jsem první kdo to řeší dva měsíce předem :)))

15 komentářů:

  1. Těším se na tvé outfity nové sezóny, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  2. 3. a 5.!!! že by slabost pro kostky? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se nejvíc líbí ten třetí outfit na prvním a třetí outfit na druhém řádku :-)
    A jinak tě uklidním, protože určitě nejsi jediná, kdo to řeší dva měsíce předem. Já už se nemůžu dočkat na jaro, až si budu moci vzít jen sáčko a vyhrnout si rukávy. Konkrétní vize zatím nemám, chci dokoupit hlavně basic kousky, které mi ve skříni zoufale chybí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem rada ze v tom nejsem sama, ja mam teda pocit, ze ac sii porad dokola kupuji basic kousky tak porad zadny nemam, asi mi je zere pracka no :) takze tyhle veci kupuju furt dokola ;)

      Vymazat
  4. Pre mňa top druhý rad - druhý outfit zľava;) Máš skvelý štýl

    -krasavnutri.blogpsot.sk-

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě asi 2-1 a 3-3. Líbí se mi, že máš styl, kterého se držíš je vidět, že jsi za tím ty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oo diky ti ale da to praci potlacit tu druhou schizofrenicku v sobe :D

      Vymazat
    2. Zajímalo by mě, kdyby se toho chopila schizofrenička :) Jen tak ze zvědavosti :) Ale byť tvůj styl mi mnoho neříká, sama bych se v tom necítila, líbí se mi na tobě.

      Vymazat
  6. stala se z tebe očividně milovnice šál a kabátů:D...ale na tom neni nic špatnýho přece=)
    první a jediná určitě nebudeš=) ale já osobně ted vidím nejdál do lednice (a nic pěknýho tam ted nevidim), musim si konečně na chvíli odfrknout a žít...ale až zase žít začnu, bude to určitě v jasnejch barvách...takový skoro halucinogenní vize:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha tak jsem se ted malem poto.. Smichy.. Moje lednice je na tom urcite hur tak nechapu proc muj kocour kolem ni porada modni prehlidky... :) haha

      Vymazat
    2. nj, kočky=) jak se šustí a otvírá lednice, u toho nemůžou chybět (teda ta naše je už tak líná, že ani to ji kolikrát nezvedne, tý se to musí donýst až k čumáčku:P)

      Vymazat
  7. Cislo 3 je nej! Jinak vsechny jsou vkusny a pekny, takze fandim blogu dal a co budu nosit v pristi sezone vubec zatim netusim :)

    OdpovědětVymazat