středa 26. března 2014

Leather Skort

Skortky se mi líbily už minulý rok, ale ke koupi jsem se dostala až letos. Jedním z rozhodujících faktorů bylo samozřejmě i to, že tahle konkrétní je kožená (i když jen umělá kůže, neubírá jí to na kráse co myslíte?) Díky tomu to není jen tak ledajaká černá skort :) btw za mnou širé moře není to krása?
 
Zas ta černá, ale uznejte do takového počasí, komu by se chtělo do barev (mě nejspíš ani tak). Možná to tak nevypadá, ale ten den nebylo právě jarní počasí (a tohle počasí stále trvá bohužel), po chvíli mi začínají mrznout prsty u rukou, naštěstí skortka má docela fajn kapsy a ty si užívám...Párkrát jsem tu dost ofoukla, a tak teď nevycházím bez šály...myslím, že jich budu potřebovat víc :)
 Docela už se těším, až si sem přivezu zbytek mého šatníku, i tak budu muset vybírat, protože prostoru moc nemám. Chybí mi moje modré džíny a bílá trika- zní to divně? Tuhle kombinaci miluju ze všeho nejvíc, jsem schopná pořád dokola nakupovat nové a nové bílé svršky, jako bych jich neměla dost...Jakmile tu začne pravé jaro, vklouznu do takového outfitu a nazdar světe...
Také máte své oblíbené kombinace, kterých se nemůžete stále nabažit? Jaké? :)

ph.T.//shoes/Bronx,skort/Zara,sweater/hm, jacket/Gina tricot, necklace/Pilgrim&gift, sunnies/Monki

8 komentářů:

  1. A jak to s tebou vůbec je? Přestěhovala ses?

    OdpovědětVymazat
  2. No, zdá se, že to je nový fashion bloggerský boom, tahle skortka. Jako minulý rok její bílá ségra...
    Širé moře je vždycky krása, akorát v Dánsku se asi moc neohřeješ. Oni choděj v žabkách už v šestnásti stupních, ale pro nás to je pořád málo :). Byla jsem tam v srpnu a mrzla jak blázen :))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazne? Ja na nikom zatim tuhle nevidela, ale je to mozny ;) bila je super, ale je mi jasny jak dlouho by bila vydrzela bila :D nj vypada to tak v praze na tricko tady na salu :(

      Vymazat