úterý 18. března 2014

MetallicMaxiClutch

V tomto outfitu se sešly snad všechny mé aktuálně nejoblíbenější kousky. Až na tu čepici, kterou jsem ukradla příteli, protože jinak bychom v tom větru s mými poletujícími vlasy nic nevyfotili...ale je fakt, že tu čepici mu kradu docela často, takže je taky moje oblíbená!  
A miluju tu všudypřítomnou mořskou modř! Vy ne?
 Zároveň můžete vidět i pár nových přírustků do mého šatníku. Slip-on shoes jsem vám už představovala- jsou super pohodlné! Metalické maxi psaníčko jsem si vyhlédla už při první návštěvě Monki a o pár dní později ho našla za pár dkk ve slevě, takže bylo jasno! A v neposlední řadě nový miláček na krk v podobě  boxerských rukaviček od Marca...nejde je nemilovat...ach!

Černo-šedo-stříbrná kombinace je teď právě jedna z mých nejoblíbenějších, na jaro to s barvami nevidím o nic lépe, ale na to už jste si u mě možná zvykli z loňska...nicméně nějakou pastelovou kombinaci s šedou bych si představit dokázala! 
Ale nejdřív musí přestat pršet a foukat jasný? S jakou barevnou škálou budete prožívat jaro vy?

shoes/bronx,leather pants/zara, trench/topshop, top/only, clutch,sunnies/monki, necklace/ marc by marc jacobs, bracelet/pandora

13 komentářů:

  1. naprosto boží kombinace! tu čepici vezmi příteli už napořád, protože s tvými vlasy a brýlemi nemůže snad nikomu slušet víc! :)
    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja bych rada, ale on si ji strezi jako ostriz ;) a to jsem mu ji vybirala- to je teda vdek ;) dekuju!

      Vymazat
  2. Nemůžu si pomoci, ale outfit mi přijde téměř stejný, jako ten minulý..takové na jedno brdo...přesto ale hezké!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To moc nechapu, nemam na sobe ani jeden kousek z minula, ale samozrejme ti to tak muze pripadat, mam urcity styl a jednotlive outfity to ovlivnuje.. A dekuju :)

      Vymazat
    2. Nemyslela jsem to zlé, spíš že se mi víc líbilo na tobě, když ksi chodíla i v barvičkách a sukničkách ;-)

      Vymazat
    3. Ja vim, vse je ok ;) uvidime jak bude vypadat leto ;) nejake barvy by to chtelo to je fakt...

      Vymazat
  3. Luci, tu čepici už T. nevracej, je dokonalá :) Naprosto skvělej outfit, nejvíc se mi líbí ty holý kotníky v kombinaci s kulichem... Jinak ta třetí fotka by z fleku mohla do katalogu. Modelko!!! ;)

    Musím se k něčemu přiznat, byla jsem včera v Palladiu, tak jsme skočila do Pimkie a jsem si zkusila ty podobné slip-ony... že si je jen zkusím, abych viděla jak to vypadá na noze a pak, si někde koupím leopardí... Ale když jsem je nazula a zjistila, jak jsou oproti všem mým balerínám pohodlné a ta cena... Bylo jasno... Tím ale veškeré opičení končí, slibuju... Teda ještě ten Clarisonic ;)

    maggie2410.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a? Vsak od toho bloguju ne? Inspirace! Tak doufam, ze nam je taky na blogu ukazes-a me pak i nazivo :d. A dekujuuu!

      Vymazat
  4. super=)
    asi bych ji už nevracela...u nás to ted bylo naopak, jedný čepice jsem se vzdala, uznala jsem, že mi nesluší

    OdpovědětVymazat