sobota 3. května 2014

All In Black By The Sea, Why Not? It´s Black Spring!

Celou dobu, co mám tenhle kabátek se těším, až si ho obléknu k něčemu krátkému. Minulá neděle pro tento look byla jak stvořená. Bylo krásně, i když trochu foukalo. Ok, na téhle pláží foukalo dost, jsem ráda, že alespoň pár fotek vyšlo. Dánové se už normálně koupou v moři brrr!!! Don´t understand!
All In Black, možná pro někoho zcela nepochopitelná barevná škála na jaro, ale na druhou stranu nic, co by se vymykalo letošním trendům. Obecně se dá říct, že se módní svět obrací k jednoduchosti, cítit je to z většiny trendů poslední doby. Černá k jednoduchosti patří. Stejně jako bílá. Víte, mě je vlastně docela jedno co si říkají trendy, ale vždycky jsem ráda, že se má aktuální nálada trefí do něčeho současného. A stává se mi to docela často. Vlastně ještě častěji si na některé věci musím tak rok počkat, než se začnou nosit. Určitě to znáte... Marně sháníte danou věc v obchodech a za rok jsou jí plné řetězce. Jenže to už vás to neba. Vše je tak pomíjivé... Co myslíte?

ph.T.// shoes/Bronx, shorts/diy, top/veromoda,coat/monki, sunnies/monki, bag/monki, necklace/gift

7 komentářů:

  1. Mám ráda kombinaci černé s černou a ráda ji i nosím, ale zároveň už z principu svojí práce obdivuju i míchání vzorů nebo třeba výšivku (která je taky stále trendy). Podle mně nemá moc smysl řídit se aktuálním módním diktátem, protože se to pořád točí v kruhu. Nejlepší je najít si svůj styl. Rozesmívají mě české "módní" blogy, kde se slečny fotí v tom, co aktuálně daly módní řetězce na regál a jeden blog je tím pádem jak druhý a bez nápadu... Vtipné. O tom přece móda není...
    A proto chodím už jenom sem :)
    A asi zkusím ty dřepy. Howgh!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow tak to moc dekuju, a napsala jsi to opravdu trefne, taky uz navstevuju jen par blogu a ty ostatni spis abych se pobavila ale nechci byt rypava tak toho radsi necham ;)

      Vymazat
  2. Pravda, móda je tak nesnesitelný druh ohavnosti, že je třeba ji obměňovat každých šest měsíců :) Mě dost často nebaví to, co je zrovna in... Nechci vypadat jako každej druhej. Sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me dost casto bavi veci co jeste nejsou tolik in a pak me nebavi kdyz to najednou vsichni objevi a je to in a ja pritom rikala ze to bude in a anikdo mi neveril... ;) a tak furt dokola no blazen no :D diky

      Vymazat
  3. ta kabelka je úplně boží! černá k tobě jde skvěle!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju! Jo taky si myslim ze jsem se v ni celkem nasla :)

      Vymazat
  4. Opravdu krásné, těmi teniskami jsi to skvěle podtrhla :)

    http://sisters-hoods.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat