pondělí 26. května 2014

The Giraffe on the Bike

Tohle báječné žirafí triko jsem pořídila v neméně báječném Wastelandu, což je obchod, kde najdete všechno pro hipstery. Tenhle sekáčo-outlet najdete v jedné z hipsterských uliček v Kodani. Všude kavárničky a bary a venku posedávající vystajlovaní frajeři mhouří vyšisované řasy do sluníčka...
 A vůbec se vyplatí uhnout z hlavních pěších zón, protože tady malé i velké obchůdky skrývají hotové poklady. Ve Wastelandu spousta amerických značek, vintage šaty, doplňky, staré americké baseballové bundy a tak. Najdete ho na Studiestræde 19. Pořád objevuji nové a nové možnosti. Jenom jedna věc mě tu trochu irituje, a to je tvrdost místní vody. Ve spojení s vlhkým přímořským vzduchem mi vytváří na hlavě jeden velký dred, takže omluvte můj culíček, ten den to bylo jediné, co jsem si na hlavě dokázala vykouzlit... Pokud máte nějaký tip jak nad tou zatracenou vodou zvítězit, budu moc ráda...! Mějte se hezky!

ph.T.//shoes/hm,jeans/zara,top/wasteland,earings/veromoda,bag/playbag, sunnies/monki

13 komentářů:

  1. Krásné fotky a to kolo je naprosto úžasné!

    OdpovědětVymazat
  2. aj ja chcem takýto krásny bicykel! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké tričko, jinak na tvrdou vodu funguje možná trochu divný, ale osvědčený tip, a to je ocet, samozřejmě naředěný třeba 1:4, tím opláchnout vlasy po umytí. U rodičů je strašně tvrdá voda, takže jsem to s úspěchem praktikovala. A z vlasů to cítit není, dá se samozřejmě použít i třeba jablečný nebo vinný, ty jsou cítit míň. Používá se i do konvice na vodní kámen...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naší rychlovarnou konvici bys nechtěla vidět... hah díky!

      Vymazat
  4. Na tvrdou vodu funguje i odvar z bylinek, ale ocet je rychlejší a jablečný opravdu nebude cítit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ajta krajta, no že by se mi chtělo tahat do sprchy ještě odvar z babského ucha, :) děkuji za radu, při nejhorším vyzkouším!

      Vymazat
  5. Veľmi pekné, tie okuliare sú super!:)
    http://cosmoforest.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky! Taky jsem kolem nich kroužila děsně dlouho :D

      Vymazat
  6. Outfit hezký, jen si říkám, že na to, jakou máš hezkou postavu, jí málo ukazuješ! (málo odvážné)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo no, nemám moc ráda prvoplánové outfity a pokud nosím něco odvážnějšího, tak večer třeba na večírek nebo na party a v tom se nefotím. A odvážná občas jsem, třeba když vyrazím v sukni na kole a poryv větru mi ji odfoukne až ke krku :DDD díky!

      Vymazat