středa 29. října 2014

Shut Up and Kiss Me

Takhle nějak to dopadá, když na poslední chvíli musím změnit plány (pokud jde o outfit), sáhnu po oblíbených kouscích a všechny je obléknu najednou... Černá, kůže a klobouk. Pro jistotu nám do toho začalo i pršet :) bye bye vyžehlené vlasy!





Ještě nejde úplně do tuhýho, tak si můžu frajeřinky s mini sukní a koženou bundičkou dovolit. Přiznávám, nakonec mi byla i docela zima, jenže kdo měl tušit, že to zatracený námořní muzeum je úplně někde jinde? Alespoň jsme se konečně podívali na druhý břeh ke Královské Opeře, vzali to přes Christianii a to muzeum nakonec dřív zavřelo. Ups,.. snad někdy příště no. V každém případě jsem ráda, že jsem si do Kodaně konečně přivezla tyhle vysoký boty (prej kocour v botách pche!), v deštivých dnech je vždy s radostí vytáhnu, i když mnohdy by to bylo spíš na holinky (zatím jsem nedospěla k tomu, aby se mi jejich nošení ve městě líbilo- co myslíte holinky ve městě ANO nebo NE?) Co nosíte vy do uplakaných dnů?

ph.T.//boots/Humanic,skort/Zara,top/Moss,jacket/Mango,bag/Lindex,hat/HM, ring/otherstories

14 komentářů:

  1. Sluší ti to:) A stěma holínkama, ono asi záleží jaké si vezmeš :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi krasny outfit.
    Ja som holinky nosila asi pred 3 rokmi skoro stale ked prsalo a vsetci sa mi smiali. Ja som sa potom smiala im ked mali premoknute boty. :-) Neskor si ich zacali kupovat aj ony. Takze ja si myslim ze holinky su velmi dobry vyber a urcite do takehoto pocasia su vhodne! Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  3. holiny? určitě ano, navíc se už dávno vyráběj pěkně barevný, tvarovaný, značkový...whatever....když prší celej den, není nic lepšího než se obout do mých černých kotníkových a užívat si, že se nemusíte vyhýbat loužím jako ostatní a zůstává vám tak mnohem větší část chodníku...určitě si v budoucnu pořídím ještě další=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No asi tak nejak, kdyz uz tak kotnikove, ve vysokych bych si asi moc nepripadala ;)

      Vymazat
  4. Ale krásný kocour v botách je z tebe :)))) Já jsem taky ještě nenašla v holinkách-gumákách velkou pohodlnost, a tak se zatím držím kozaček :) A jinak celý outfit je naprostá bomba - široké kozačky,skort, dlouhá mikina a klobouk? Fakt pecka :)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  5. Holinky rozhodně ano, ale musí být pěkný a ne takový ty hrůzy od vietnamců, co nosí většina lidí! Já jsem si koupila hnědý, který mají uvnitř kožíšek a vypadají jako jezdecké kozačky a když opravdu hodně prší, tak je nosím, mám nohy v teple a hlavně v suchu a ještě to jako bonus i dobře vypadá :-)
    Včera jsem byla nakupovat a zkoušela jsem si taky černej klobouk, ale moc mi neseděl, takže hledám dál. Ten tvůj se mi moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni uz je v hm nemaji? Zkus topshop, sedy maji v Monki ale to bys musela risknout online no...

      Vymazat
    2. Simi, v panskem oddeleni v My na Narodce maji uzasny cerny pansky klobouky :-)

      Vymazat
  6. Na holinky mám stejný názor jak výš píše Simča, nicméně tyhle kozačky jsou úplně úchvatné :)) Moc krásný outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Az na ten monolit cerny se mi tvuj outfit moc libi:) Nad holinkama uz uvazuju dlouho, ale ja rada hodne (a rychle) chodim, tak si nedokazu predstavit, ze by v nich slo. Jinak mam super boots, nevim, jak to jinak nazvat, naimpregnovala jsem je a zatim dobry:) j.

    OdpovědětVymazat
  8. Tvoj outfit je perfektny a cizmy sa mi pacia. Gumaky mam dvoje: klasicke cierne Hunter /s fleecovou vlozkou na zimu/ a cierne clenkove Favolla, tie vyzeraju ako chelsea boots. Ked prsi, v nicom inom by som do prace ani nesla, kedze musim ist peso cez cele mesto a chodniky su otras!! Nicit si kozene topanky mi je luto.

    OdpovědětVymazat
  9. Velmi pěkná kombinace, černá je prostě věčná :-)

    OdpovědětVymazat