pondělí 24. listopadu 2014

New HairCut and Turtleneck

Vyfotit nový účes v dánském povětří je zcela nemožné, proto vězte, že vypadá mnohem lépe než na fotkách...A váže se k němu zajímavá historka takže čtěte dál!







Na začátek musím konstatovat, že jsem lepší účes neměla snad léta. I když jsou mí kadeřníci vždycky moc šikovní, tak tohle mikádo je doslova a do posledního vlásku vychytané. 

Začalo to asi před třemi týdny, kdy jsem odpoledne lelkovala v Illums Bolighus (to je jeden takovej luxusnější obchoďák v Kodani) a právě tam si mě odchytla jedna moc sympatická mladá dáma. Nabídla mi účes zdarma v jejich salonu Creademic, kde školí kadeřníky z celého světa. Chvíli jsem váhala, ale ne zase tak moc dlouho, protože jsem o změně uvažovala a nakonec jsem kývla. Účes si na mě trénovala krásná Jackeline, sem tam přiběhl poradit zkušenější kolega a pokud by vás zajímal ten zvláštní způsob podívejte se Tady. Jednoduše jsem po letech opravdu spokojená a o pár centimetrů lehčí. A nelituji. Co vy na to?

K outfitu už jen krátce, roláky nemám nijak zvlášť v lásce, ale letos jsem i já toužila po nějakém velkém, pleteném a když jsem na jeden narazila při minulém výletě do outletového města, za pár DKK ho tam nemohla nechat, no uznejte :) Doplnila jsem ho černým kabátkem a těhle starých džín se prostě nějak nedokážu vzdát (nedávno jsem jim prostřihla díry na kolenou a miluju je snad ještě víc achjo). Jak to máte s roláky vy? Ano nebo nikdy víc?

ph.T.//shoes/Topshop,jeans/Zara,coat/Mango,bag/Lindex,turtleneck/iSolid

9 komentářů:

  1. Já říkám, že to vypadá uplně skvěle! Moc ti to sluší a vzdát se do rukou profesionálů může být taky dobrý zážitek ;). Jinak outfit taky parádní, jednoduchý a stylový, tak jak to mám ráda a k tomu to krásné prostředí! Jo a prostřižené kalhoty miluju taky! hihi.)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  2. Nový účes ti moc sluší a ten rolák je naprosto skvělej. Taky bych potřebovala ještě jeden takhle delší. Koupila jsem si dlouhej černej v New Yorkeru, ale jsou to spíš takové rolákové šaty :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nový účes je super úžasný len mňa by mrzelo napr skracovať vlasy a potom to dorastanie ah jaj... nikdy niesom spokojná s tým ako ma ostrihá kaderníčka a preto sa strihám radšej sama :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u me dlouhe vlasy nehrozi takze to zase takova obet nebyva :)

      Vymazat
  4. krásný fotky! rolák je úžasnej, přesně takovej potřebuju taky!! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší ti to, já jsem dřív taky roláky ani trička s dlouhými rukávy moc nemusela, ale změnila jsem názor..a ty kalhoty jsou super .)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat