sobota 10. ledna 2015

New In: Winter Sales

Jestli jsem se na něco těšila po návratu do Dánska, tak to byly zimní výprodeje. Prošla jsem si svoje oblíbené značky a obchody a pořídila si spoustu super věcí. Většina z nich byla i na mém imaginárním wishlistu. Tak se pojďte juknout, čím jsem si udělala radost...




























Ulovila jsem několik fajn sukní. Koženkovou skládanou z Veromoda, twisted černou, která mi v mém sbírce twisted sukní chyběla. Flitrovanou sukni, na kterou jsem měla zálusk už před Vánoci. Počkala na mě. Teď jen vyrazit na nějakou party, nebo jen tak večer ven. S tlustým svetrem nebo basic oversized vrškem podle mě ideální kombinace. A třeba i na den, co by ne...
















Náhrdelníky jsou částečně i dárky k Vánocům a narozeninám. První zleva od nějaké šperkařky (jméno si už nepamatuju), druhý minimalistický jsem si na Neustadt bazaru koupila od kamarádky, origami jelínek od značky Timi, CheapMonday lebka ze slev a náušnice z Pilgrimu. Tak myslím, že mám celý rok co nosit :)

Ano vidíte správně. Koupila jsem si asi po roce a půl něco barevného. Občas mám náladu na barvy a červená je jedna z mých oblíbených. Navíc je mikinka měkkounká jen se pomazlit :) Šedý dlouhý svetr s rolákem jsem si chtěla koupit už od začátku podzimu, je dlouhý skoro ke kolenům a uvidíte ho už brzy v outfitu (teda jestli u focení neodlétnu s vichřicí do sousedního Švédska (což by mi asi tak moc nevadilo :)




























Hladké lesklé body z Magazinu. Kdyby jste se sem někdy vypravili tak se zajděte podívat. Mají skvělý výběr basic prádla. Takové kousky využívám dost často, hlavně pod šaty. Černé džíny od Dr.Denim. Dělají skvělé elastické džíny, jedny už mám, takže jsem si pořídila ještě jedny. Černé už mi dosloužily, tak mám konečně adekvátní náhradu. Jupí!
Malé černé. Malých černých není nikdy dost. Zvlášť když mají váš oblíbený střih, super materiál a sexy průstřih na zádech. Ještě, že jsem si koupila to body :) Rukavičky jsem jako jediné ulovila v Praze v Reserved. Leopardí doplňky mám ráda a vypadají báječně k allblack outfitům.















Největší radost mám z nové kabelky. Menší černou jsem hledala nekonečně dlouho. Chtěla jsem, aby byla kožená a co nejjednodušší. U téhle mě zaujala možnost nosit ji jak na koženém pásku, tak i na řetízku. Asi budu nosit obojí najednou. Koupila jsem ji v Magazinu, je od dánské značky BeckSondergaard. A z toho mám vždycky největší radost, když si mohu pořídit něco od lokálních značek. A co pěkného jste si pořídili ve slevách vy?




























10 komentářů:

  1. Ty sukně jsou nádherné!! Po šedém roláku taky toužím celou zimu....mě to štěstí nepotkalo a na žádný vyhovující jsem nenarazila :( První rok co jsem vůbec nestihla za včas reagovat na slevy a když jsem tam naběhla před týdnem, na nic jsem nenarazila :/ Asi v duchu jdu jen po tom, po čem opravdu toužím. :)
    keityna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký věci.:) Červenou mám ráda a na ty mikce jde videt jak je mekounkaaaa. Snad taky jeste na neco ve slevach narazim:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný úlovky, hlavně kabelka a ta měkká mikina!
    Já jsem taky něco málo urvala, viz článek u mě na blogu :)
    Ještě přemýšlím o nějaké barevné "lyžařské" bundě, kterou bych mohla tahat na výlety.
    A dost toužím po té twisted skirt, ideálně v šedé barvě, ale na Asosu mi ji vyprodali, takže se pokusím ještě číhat jinde :)

    OdpovědětVymazat
  4. skvělý nákupy, líbí se mi snad všechno :) já si po dlouhý době shánění (v čr je to o ničem) koupila taky kabelku, černou jednoduchou koženou, jsem z ní fakt úplně happy :)

    OdpovědětVymazat
  5. malou černou kabelku na stříbrném řetězu sháním taky...mám sice jednu vintage, ale další by se hodila...
    a ten šperk od šperkařky nemá chybu

    OdpovědětVymazat