pondělí 26. ledna 2015

Why is moving great experience?

Pokud jsem se tu nedávno zmiňovala o shoppingovém oddechu na měsíc, tak po tom, co jsem si v Kodani balila všechno svoje oblečení a následně v Praze vybalovala, pauzu nejspíš ještě prodloužím. Dokud to množství člověk nemá reálně před očima spakované do několika obřích tašek, neví ani kolik toho doopravdy má...



Popravdě jsem sama sebe dost vyděsila. Poprvé, když jsem nacpávala několikátou Ikea tašku a pořád nic moc neubývalo. Podruhé, když jsem pro ty samé věci hledala místo doma. Potřetí, když jsem při přeskupování, skládání a věšení těch věcí přemýšlela, kolikrát jsem je vlastně měla na sobě. No nic, myslím, že je to jenom dozvuk cestovní horečky, všechno má už svoje místo a protože mám teď vše pěkně na očích v otevřené šatně, věřím, že mě ani nenapadne remcat, že nemám co na sebe... :) Stěhování je na druhou stranu docela poučná záležitost, co myslíte? Jak takové situace zvládáte vy?

Btw seznamte se s mým novým (omg!!!) kabátem, který se tu určitě ještě několikrát objeví. Je dlouhý a megaskvělý,  přesně takový,  jaký jsem hledala několik měsíců. Líbí se vám?

ph.T.//boots/Baťa,jeans/Dr.Denim,coat/Envii,bag/UrbanOutfiters,scarf/Monki,cap/Monki,top/Vila


13 komentářů:

  1. Kabat je mega krasny :) a pauza by sa tiez hodila, ale ked je treba doplnit jarny satnik, tak fakt neviem, neviem ...

    OdpovědětVymazat
  2. Takže už jsi zase doma?

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabát je úžasnýýýýý a s tou čepkou, top!!!! Jinak já jsem bohužel v opačném moodu, co se týče nakupování..:X:))))

    OdpovědětVymazat
  4. krásný look! LÍBÍ SE MI JAK SI TO CELÉ PODTRHLA TOU KŠILTOVKOU!

    OdpovědětVymazat
  5. kabát je výbornej!! :) a kšiltovka k tomu je pecka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kabát je prostě jednička :) Líbí se mi střih, délka i barva.
    Veru

    OdpovědětVymazat
  7. já už svuj perfektní černej kabát taky mam, takže chápu tvoji radost=))

    OdpovědětVymazat
  8. additional resources Ysl replica handbags check out the post right here Ysl replica check my reference Dolabuy Gucci

    OdpovědětVymazat