čtvrtek 19. února 2015

Spring Trends 2015

Na jarní trendy se vždycky moc těším. Letos jsem byla poměrně zklamaná, protože oproti loňsku se moc změn podle mého neudálo. Přesto je tu pár věcí, které stojí za řeč, tak pojďme na to!
Pro novou sezónu přezimovalo hned několik loňských trendů.  Bílá barva (jako vždy), krajka (jako vždy), cullotes (hurá!), třásně, tenisky, boho styl. Poslední tři zmíněné jsou už takovými jarními a letními stálicemi. Přetrvává samozřejmě i džínovina, především tzv. Mom jeans (mají vysoký pas a mrkváčový střih- no upřímně nic, co by slušelo každému, takže kdo je zkusí?). Nově se však objevují třeba košilové šaty. Krátké, dlouhé, džínové. Pro každou postavu, pro každou příležitost, stačí jen zvolit správný střih a materiál. Budou se líbit i vám?
Boty. Kapitola sama o sobě. K nové sezóně patří i nový pár, letos k nim budou stále patřit tenisky, ať už čím dál oblíbenější Nike Air force, tradiční Converse, nebo Adidasky se svěžím potiskem. Platformy odrážejí 70' léta, další ze silných trendů, který se hlásí o slovo. Jestli k nim přidat i zvonové kalhoty a košile už je na každém z nás. Špičaté baleríny a placky se vrací, letos však s páskem okolo kotníku. A v neposlední řadě i oblíbené loafers, chcete-li mokasíny. Čím méně ženské, tím lépe. Kterým podlehnete vy?
Pinstripe. Tedy úzký proužek. Nejlépe však vertikální úzký bílý na tmavém podkladě. Báječně vypadá na sakách, kabátcích a kalhotách pánského střihu. Skoro lituji, že jsem si v Dánsku jedny takové nepořídila ve slevách... S bílým topem a klasika je na světě!
Gingham. Aneb šaty ušité z ubrusu. To je samozřejmě nadsázka. Tuhle kostku zná opravdu každý, kdo někdy omylem viděl romantický film v neděli odpoledne. Rozkvetlá louka, uprostřed naaranžovaný stůl s květinami a mísou domácích buchet. To vše na kostkovaném ubrusu. Nemusíte mít zrovna kostku od hlavy až k patě. Představuji si takové ubrusové šortky, bílé triko, tenisky. A léto může začít, co vy na to?
Doplňky jsou duší outfitu. Nemusíte mít na sobě nutně zavěšené celé železářství, postačí jen trendy kabelka a aktuální outfit je na světě. Kulaté pilotky už zahraniční blogerky nosí nějaký ten pátek, letos snad proniknou i k nám. Bucket bag, nebo-li vak ve svěží jarní barvě a batohy. Ty se na slunci teprve ohřívají a nejspíš nikdy nebudou plnohodnotnou náhradou za kabelky. Ale když už tak Herschel. Oproti Kankenu jsou to hezké a kvalitní sportovně laděné batohy a  jestli chcete být o pár kroků před ostatními směle do něj! V Dánsku to byl jednoznačně nejnošenější batoh. Pro slečny i pro pány. (fanynkám papundeklové tašky kankenu se omlouvám za zvýšení krevního tlaku:).































A co vy, máte už vyhlédnuté svoje favority na jaro? Jaké?

pics by Polyvore

14 komentářů:

  1. však nemusí bejt pořád něco super novýho (co tu vlastně ještě nebylo?:D)...nevadí mi to, stejně mám v úmyslu co nejvíc nosit, co už mám...nakupovala jsem ted až moc:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně, taky to tak moc neprožívám, jen se vždycky těším, co nového(starého) zase designéři vymyslí a letos trochu zklamání no.

      Vymazat
  2. Ja hlasujem za koselove saty, tenky oblekovy prouzek, mokasiny a trendy tenisky ♥

    OdpovědětVymazat
  3. ha,stejný kalhoty s proužkem mám doma a nenosím je,tak asi začnu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Herschel baťoh mám a nedám na něj dopustit. Je skvěle propracovanej a kvalitní.. Jinak z uvedených trendů se určitě vyhnu tý kostce, to mi evokuje Doktora z hor :D. Ale takový špičatý baleriny, po nich koukám. Líbily se mi jedny v Mangu, tak uvidim, jak budou vypadat naživo. Co plánuješ pořídit ty Lucko?
    Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Mangu se mi také pár bot líbí, tak uvidím, co si pořídím ještě nevím, ale určitě bude brzy wishlist :)

      Vymazat
    2. Super, tak to se budu těšit :)
      V.

      Vymazat
  5. Tá prvá kabelka sa mi moc páči a tiež takú zháňam! :-) Taktiež biely baťoh!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  6. Tie košeľové šaty sú pecka!
    Mala by som si nejaké zohnať :)

    OdpovědětVymazat
  7. Topankami som sa uz zasobila /tenisky, mokasiny, "spicate" balerinky/ a semisove koselove saty, v konakovej farbe, takze su tam aj "sedemdesiatky"
    Myslim, ze to mi bude z trendov uplne stacit :)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektní inspirace! Já jsem rozhodně pro košilové šaty a úzký proužek! Taky jsem je viděla, ale na sukni a taky nekoupila...

    OdpovědětVymazat
  9. Perfektní inspirace! Já jsem rozhodně pro košilové šaty a úzký proužek! Taky jsem je viděla, ale na sukni a taky nekoupila...

    OdpovědětVymazat