čtvrtek 26. února 2015

What I Want to Wear This Spring

Pravidelně si dělám jarní wishlist už začátkem ledna, většinou se jara nemůžu dočkat, ale letos je to trošku jinak. V Praze mě nakupování moc nebaví (což není na škodu), zásob mám poměrně dost ještě z Dánska (chytrá to holka) a navíc mě letošní novinky moc neoslovily. Většina trendů se posledních pár let moc nemění a z těch nových už nějaké kousky buď mám, anebo mi nepadly do oka. Nicméně je tu samozřejmě pár kousků, které by mohly charakterizovat moje módní jaro. :) Moc jich není, ach jak jsem skromná :)))







































Nike Air Max: Sice jsem uvažovala i nad Air Force variantou, ale naživo mě nepřesvědčily. Tyhle už mám vyhlédnuté pár měsíců a konečně mi říkají paní. Chtěla jsem černé s bílou podrážkou a holografický háček je zajímavý detail. Co myslíte? Jaké tenisky jsou vašimi favority?
Světlé džíny: Ne skinny, ani boyfriend. Prostě něco mezi. S nižším pasem, ale hlavně hodně vyšisované a ležérní. Na poflakování se po zahrádkách ideální co myslíte?
Šedý top: Abych taky nebyla pořád za černou vdovu :) ne?
Kulaté pilotky: a nemusí to být nutně RayBany. Slunečním brýlím dám vždycky dost zabrat, takže značkové a drahé nebrat :)
Jednoduchý batoh: Tenhle z Háemka vypadá na obrázku skvěle, pokud takový bude i naživo nebudu váhat. Zase trochu změna od kabelek a na kolobežku nebo na kolo se bude jistě hodit :)
Květovaná kšiltovka: Ty jsem si zamilovala už loni a ráda bych si pořídila nějakou barevnou s crazy potiskem. Kdybych náhodou chtěla být zase za černou vdovu žejo :)

Jak se Vám líbí můj skromný wishlist? Co si chystáte pořídit vy? Povídejte! :)

11 komentářů:

  1. Tiez by som chcela Airmaxy - cierne alebo biele ..alebo oboje ehm..
    A dzinami, ksiltovkou a batohom by som nepohrdla tiez ..len mam postavu, ktorej slusia vsetky typy dzinov, tak to bude tazke hladanie..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bud rada, vetsina zen to ma opacne ;) jo a bily airmaxy ohmmmm bych brala tez ale nemuzu byt nenazrana haha

      Vymazat
  2. tyhle tenisky se mi popravdě vůbec nelíbí, ale batůžek bych si taky letos ráda pořídila...i když příjem novejch kabelek jsem překročila už v lednu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No co nemuzou se libit kazdemu ;) tak batuzek uz mam a vypada fajnove, mimochodem ten se mezi kabelky nepocita ha

      Vymazat
  3. Dziny, brýle a ksiltku bych taky brala, jsou totální springcall:))) achjo, at uz to jako konečně prijde!!!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoje tenisky jsou dobre jen skoda ze je lidi vychvaluji a nosi jen kdyz jsou v "mode" . Kdo udava modu? Slepice z televize:)? Proc si lidi nenosi co chteji a zajimaji se o to jo je moderni a ne o to co je pohodlne. Nemaji asi svuj styl nebo uz nevim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad tim by se dalo filozofovat cely vecer u bedny vina :) mimochodem slepice z televize to urcite nejsou :)

      Vymazat
  5. :D No právě, být za černou vdovu není "in". To mě pobavilo. Wishlist je super :) Mám ráda tvoje "kšiltovkové" outfity, protože mě vždycky hodně inspirují v nošení té mojí.Takže se těším, pokud si tu novou kšiltku pořídíš, jak to zkombinuješ.
    Hezký víkend
    Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite se tu nejaka objevi, jakmile najdu tu pravou, dekuju, jsem rada, ze te inspiruji :)))

      Vymazat