pátek 22. května 2015

1. Crete Random

Kdo mě sleduje na instagramu (@luckapuckablog), tomu určitě neunikla moje spontánní dovolená v Řecku, konkrétně na Krétě. Tak trochu jsem doufala, že postnu něco odtamtud, ale nějak na to nezbyl čas... No co už... Užila jsem si krásných 16 dní a něco málo nafotila, tak vám přináším první článek. Trochu víc se určitě rozepíšu i příště!

První outfit(ještě jsem hermelínová :), na večeři v taverně jsem zvolila třásňovou sukni, kterou mám už od první návštěvy Berlína a ještě se tu neobjevila. K ní jsem uvázala černou obyčejnou košili a v Háemku jsem si koupila jednoduché sandálky, což se ukázalo jako perfektní volba. Jsou pohodlné a hodí se ke všemu!








Na večeři jsme se vydali do krásné rodinné taverny(TripAdvisor), kterou nám doporučil barman z přilehlého baru. Nemýlil se, jídlo bylo báječné, čerstvé a všechno vařila skvělá kuchařka, se kterou jsme se pak na chvíli zakecali a společně se vyfotili haha. Po ulici se proháněly kočky, kterých je tu asi nejvíc, co jsem kdy viděla, takže pro mě jako kočkomila to bylo úžasné sledovat. I když se nenechaly podrbat za ušima, ráda jsem je každý den a večer pozorovala, jak okupují vesnici, ve které jsme bydleli. O místě, cestě na Krétu a dalších věcech příště! Kam se letos chystáte na dovolenou vy?

shoes/hm,skirt/Veromoda,shirt/no name,bag/UO

7 komentářů:

  1. Krétu mám taky ráda,byli jsme tam už 3x :) letos zatím nevíme...

    OdpovědětVymazat
  2. kréta byla krásná, ráda na ní vzpomínám=)

    sice nevim, jak moc jsi zrovna byla sejrová, ale ta barva zdi ti každopádně dává docela pěknej zdravej odstín=) a ten stůl! doufam, že jste ho vyjedli do bíla! hned bych si taky dala chobotničku

    byli jste na severu, nebo jihu ostrova?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha děkuju, vyjedli jsme ho a málem se neodvalili :)) byli jsme na severu!

      Vymazat
  3. Opravdu nádherné fotky! Já už taky nutně potřebuji dovolenou. :))) Outfit je skvělý a pohodový. :)

    OdpovědětVymazat
  4. na dovolenou asi někam do Řecka právě, už jsem tam dlooouho nebyla :)

    OdpovědětVymazat

  5. نقل عفش من جدة الى الاردن نقل عفش من جدة الى الاردن
    نقل عفش من الرياض الى مصر نقل عفش من الرياض الى مصر
    نقل عفش بالدمام نقل عفش بالدمام
    نقل عفش بالاحساء نقل عفش بالاحساء
    نقل عفش داخل مكة نقل عفش داخل مكة

    OdpovědětVymazat