středa 24. června 2015

Biker Jacket

Snažím se dělat, že je léto, byť to tak moc nevypadá. Někdy je mi zima, ale odolávám tomu vytáhnout třeba koženou bundu. Naštěstí ani nemusím, znovuobjevila jsem totiž tuhle bikerku, kterou jsem na sobě neměla snad tři roky. Tak vítej zpátky v šatníku holka jedna ušatá! :)
Cullotes se skvěle hodí do počasí -něco mezi zimou a létem- takový vděčný kousek, za který jsem ráda až nečekaně často :) Máte také nějaký takový? 


biker jacket/Miss Sixty,culottes/Weekday,sneakers/Nike,bag/UO,necklace/Cheap Monday

Mějte se krásně!

9 komentářů:

  1. Myslela jsem si, že tenhle typ kalhot bude vypadat na postavě asexuálně a nebude slušet žádnému typu postavy.. Ty jsi mě opět vyvedla z omylu, protože ne že v outfitu vypadají dobře, a sluší ti, ale vypadají taky neskutečně pohodově.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zde prvně. Pěkný outfit.... to je jedno angl. slovo natolik zlidovělé i v češtině, že jeho užití chápu....Na ostatní jsem se musela mrknout do překladů a do Wi.., abych pochopila přesněji a nejen odhadem o čem je řeč....Na výraz CULLOTES mi nevyjelo vůbec nic. Takže zřejmě mělo být správně CULOTTES, což je výraz třeba pro užívání školních uniforem apod. Na výraz BIKERKA mi vyjely pouze obrázky holek na kole, což má logiku .Ale to je moje chyba, že jsem neandrtálec a unikl mi holt svého času modní typ bund, zřejmě taky v některých kruzích zlidovělý... Jak jsem pochopila po zadání BIKER JACKET....Každý nejsme borec na anglické termíny v českém textu, že...Pro takové asi tedy tento blog nebude, škoda, protože jinak se mi líbí. Jen mě nebaví po přečtení si pěti vět popisku fotky lovit na netu, o čem se tam pro nás-české holky vlastně píše a občas ještě i s matoucíma chybičkama,možná....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak proc se nenaucit nove vyrazy? Nicmene nutit te nemuzu, treba si priste poctes lip, mej se fajn :)

      Vymazat
  3. Souhlas, sou to zvasty. Napsala si to presne.

    OdpovědětVymazat
  4. tohle je super! a lebka na krku je božíí <3

    OdpovědětVymazat
  5. Lovely jacket :)
    BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    OdpovědětVymazat
  6. غسيل خزانات بمكة غسيل خزانات بمكة
    غسيل خزانات بجدة غسيل خزانات بجدة
    غسيل خزانات بالدمام غسيل خزانات بالدمام
    غسيل خزانات بالمدينة المنورة غسيل خزانات بالمدينة المنورة


    OdpovědětVymazat