pondělí 24. srpna 2015

Turtleneck Look

Černý rolák jsem před nedávnem zařadila na svůj imaginární podzimní wishlist a shodou náhod mi do oka padl jeden ve slevách. Roláky jsem nikdy moc nemusela, ale postupem času přicházím některým dříve zatracovaným věcem na chuť. Stejně jsem to měla i se spoustou jiných věcí typu džínová sukně, vykukující ponožky z bot, hlávkový salát, jízda na kole, tlačenka a Pho bo. Člověk se mění a s ním i jeho názory. Podle mě je to dobře, většinu takových názorů si neseme z dětství a často nejsou ani naše vlastní, takže si ráda dělám nové zkušenosti a tím rozvíjím svůj svět. Co staronového jste naposledy zařadili vy do svého světa, nebo jste si mysleli, že to není nic pro vás a teď bez toho nemůžete být? Napište mi do komentářů a mějte hezký týden!

ph.T.//shoes/Zara,skirt/Magasin,turtleneck/FF, bag/Urban Outfiters, trench/Veromoda







6 komentářů:

  1. Super trench a velmi sa mi pacia boty. Takto presne by som to nosila, kebyze mam na to nohy :D
    Inak som vsetko oblecenie co som mala poctivo vytriedila - vzala domov/rozdala/predala a cph zacinam so zakladnymi kuskami. Ale ako tak vidim miestnu ponuku oblecenia, tusim sa moj satnik zas casom rozrastie do obludnych rozmerov :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to si piš, když jsem balila domů nevěřila jsem kolik hadrů jsem si tam pořídila :)) Ale tak co, udělala bych to znovu :)

      Vymazat
  2. Mně teda nevadí ani ponožky v sandálech, natož vykukující z bot :-) Já tohle měla s fast foody a colou, naštěstí se už zase vracím k tomu, že se bez toho v pohodě obejdu. A kávu jsem do letošního roku nepila a teď jí miluju ;-) Jinak dřív bych nevyšla bez podprsenky, nyní si klidně vyjdu, když na to mám náladu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bez podprsenky? To je můj sen a jednou si ho splním :)) díky za komentář! :))

      Vymazat
  3. já tak přemýšlím k čemu jsem změnila názor od dětství a z oblečení mě teda nic moc nenapadá...ale ta tlačenka! :D tu už bych ted nepožila no:)

    OdpovědětVymazat