čtvrtek 9. června 2016

Black Widow Dress

Černých šatů není nikdy dost (alespoň v mém případě). Pro někoho v létě nemyslitelné, pro mě radost. V šatičkách s motýlky nebo s kytičkama mě asi jen tak nepotkáte (a když jo tak mě někdo donutil). Tyhle Monki šaty jsou lehké, vzdušné a tak krásně anti letní, že jsem bez nich z Kodaně nemohla odjet. Teď právě ale sháním nějaké krátké letní koktejlky na svatbu a z nabídky českých obchodů se mi dělá vyrážka i tam kde nemám kůži. Jsem tak moc náročná? Nemáte nějaký tip, kde bych dobře pořídila? Ráda bych nějaké, které využiju i na jiné formálnější příležitosti. Kdyžtak mi napište do komentářů! Mějte se parádně a napište mi bez čeho se v létě neobejdete vy?

shoes/converse,dress/monki,bag/moss copenhagen,hat/hm,earrings/pilgrim






11 komentářů:

  1. Krásné a jednoduché, je to prostě tvůj styl a myslím že nemá smysl se nutit do motýlků a kytiček, když se v tom necítíš. S koupí šatů neporadím, protože já už jsem to vzdala a šaty si sama šiju, protože kdykoliv už na nějaké pěkné narazím, tak mi buď nesedí nebo mi končí těsně pod zadkem :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Z nabidky se ti dela vyrazka...
    Mas nos slusne nahoru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo co se týče oblečení tak mám většinou dost přesnou představu.

      Vymazat
  3. Pěkné šaty jsem letos sehnala jen v Orsay a v Mohitu, jedny z nich mám také na svatbu, ale já mám kytičky, motýlky a puntíky ráda :-D na rozdíl od toho, co máš nyní na fotce, to bych třeba na sebe neoblékla, takže těžko říct, jestli si vybereš.. ale mají/měli i pěkné jednobarevné, ale spíš světlé barvy..

    OdpovědětVymazat
  4. Kde si tu najradsej nakupovala v CPH? V Prahe by som skusila Mango alebo Lindex ..alebo H&M Trend / Studio kolekciu (napr tieto saty http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0276403001.html .. aj ked si nie som ista tou formalnostou..)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Weekday, Cheap Monday, Monki, Norr, Vila, Vero mode atd. dík za tip nakonec jsem se přece jen chytla :)

      Vymazat
  5. Doporučuji Mohito, zdraví Lu z Moravy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, bohužel na Václavák se málokdy dostanu a do centra se dobrovolně moc nehrnu..

      Vymazat