úterý 19. července 2016

Denim Denim

Myslela jsem si, že roční výročí svatby oslavíme stylově, romanticky, dobrou večeří. Možná, že by k tomu došlo, kdybychom víkend nestrávili s našimi rodiči, což se ukázalo jako dost náročně strávený čas. V neděli jsme se doplácali z chalupy domů, schrupli si a nebyli už schopní vymyslet nic odpovídajícího slavnostnímu dni. Tak jsme skočili do džínů a naší oblíbené hospůdky na pár drinků a skvěle si pokecali. I tak se dá slavit, no ne? Hlavní je, že nám bylo příjemně a že jsme byli spolu. Na sebe jsem hodila oblíbené stoleté džíny, triko Cheap Monday, které jsem si přivezla z Dánska a cestou na věšáku popadla máminu džísku (hold se nevyplácí si ji u nás zapomínat). Tomu říkám styling za pochodu :) Skoro uvažuji, že bych si také nějakou pořídila. Na fotkách je dokonce vidět i zesvětlení vlasů, které by mělo postupem času ještě víc šisovat. Kdo ví, třeba ze mě bude jednou blondýna., haha.

PS.: ten pes není náš, ale pěkně se nám do fotek připletl co myslíte?

shoes/Nike Airforce, jeans/old diy Zara, top/Cheap Monday,bag/old HM, mum's jacket.









5 komentářů:

  1. Luci kdepak vzducholoď (viz. předchozí článek) krásná baba jsi:)
    A ty vlasy ti sluší, to je od Lorealu ten zesvětlovač?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :D nene nechala jsem si udělat Baleáž od kadeřnice, to je něco jako ombre, akorát po celé délce vlasů prosvětlení.

      Vymazat
  2. Komentáře moc nepíši, ale teď mi to nedá :-) Jsi fakt příjemná, charismatická a stylová osoba. Tvůj blog mě baví čím dál víc a tím minulým článkem jsi mě úplně dostala. Nevím, kdo kdy přišel na to, že musí být všechno na blozích sluníčkové. Hrozně mě nudí koukat na ty komerční nastajlované blogerky, co všechny žijí (nebo spíš jen prezentují) své okopírované dokonalé životy. Sledovat ta výročí s kyticí růží/pivoněk, moetem v jedné ruce a starbucksem v druhé atd. je prostě nebetyčná nuda. Ty seš prostě real a to je vono :-D!!! Moc ti fandím. Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé moc děkuju, krásný komentář opravdu mě moc potěšil!!! Mám obdobný názor,ale jak píšeš, asi je to z mého projevu znát.

      Vymazat
  3. Líbí se mi Váš styl...takový strohý a přece zajímavý a frešný...tohle tričko s lebkou odd CH M jsem si koupila min. týden v sekáči za 10 Kč ....přemýšlela jsem jestli lebka na triku už není mimo,
    ale ne..vám sedí a mi bude určo taky :-)

    OdpovědětVymazat