čtvrtek 11. srpna 2016

Second Hand Dress

Vždycky, když jedeme na chalupu, stavíme se v místním sekáči. Mám odtud spoustu super věcí, nedávno jsem ulovila tyhle safari košilové šaty a letos v létě byly určitě moje nejoblíbenější! Chtěla jsem je nastylovat trochu netradičně, a tak jsem si nechala zajít chuť na vintage kabelku a baleríny a místo nich zvolila tenisky a stříbrné psaníčko. Když jsem ho vybírala a prohrabovala se svými kabelkami, uvědomila jsem si, kolik jich mám a nenosím. A netýká se to bohužel jen kabelek. Proto jsem se konečně rozhodla založit si účet na Vinted a poslat některé kousky dál do světa, protože mi přijde škoda si tolik věcí syslit ve skříni, když z nich může mít radost někdo další... Určitě vám sem pak hodím odkaz na sebe a doufám, že mi třeba někdo z vás odpomůže od všech těch věcí...Chodíte na Vinted? Prodáváte nebo nakupujete? Je nějaký konkrétní kousek, který byste tam chtěli u mě najít?

shoes/Nike,dress/Second hand,clutch/Monki,necklace/Engelsrufer





11 komentářů:

  1. Super šaty a ještě lepší kabelka!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto je parada :) Vzhladom na moje a Tvoje rozmery, tak mozem snivat maximalne o kabelkach a topankach, v pripade, ze mas 39 nohu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo mám 39! :) nevím jaké rozměry máš na mysli, ale třeba si i tak vybereš!

      Vymazat
  3. Jo jo, i v sekáči se dají sehnat poklady :) Moc ti to sluší!

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  4. Na takovýhle úlovek v sekáči asi nikdy mít štěstí nebudu, moc ti šaty sluší.
    A kdyby jsi se někdy chtěla zbavit své kabelky z promodu (camerabag) tak se hlásím:) moc se mi líbila, ale už jsem ji nikde tenkrát nesehnala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky! Tak té se jako jedné z mála zbavit nechci, na foťák ji stále používám a už je to na ní dost vidět, takže i kdyby jo, tak už bych se jí asi styděla nabídnout dál...

      Vymazat
  5. Kdy bude k dispozici účet na Vinted, taky bych se přidala. Mám stejnou velikost a dost věcí už jsem si díky tobě koupila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak super! Účet už je aktivní, najdeš mě tam jako Vintageshop, postupně budou přibývat další věci..

      Vymazat
    2. Jééé, zatím jsem si nic nevybrala :-( Ale neztrácím naději.

      Vymazat
  6. you can find out more dolabuy.ru click here to read bags replica gucci click for source news

    OdpovědětVymazat