pondělí 8. dubna 2013

My closet: Věšák na pásky

Jelikož jsem byla o víkendu děsně líná se oblíkat (jako vůbec se oblíkat:) a fotit outfit, mám pro vás alespoň další shopping tip, a to věšák na pásky. Obecně mám docela ráda, když má vše své místo a co se týče pásků, docela dlouho jsem řešila, jak je co nejlépe uspořádat, aby se mi třeba po ránu dobře vybíraly... nejdřív jsem je měla pověšené na ramínku, pak jsem si v Ikea koupila nějaký věšák na šátky a použila ho na pásky, jenže to pořád nebylo ono. Jak ráda říkám, náhražky nefungují...a tak jsem byla šťasná jak blecha, když jsem v Primarku narazila na tento speciální věšák... Odteď už jen přehledně...  A jak řešíte uskladnění pásků, šátku apod. VY?
 A zároveň se můžete podívat i na nejnovější páskové přírustky do mého šatníku... :) černý obyčejný se zlatou přezkou jsem sháněla snad roky...a jelikož se dneska snad konečně dostavilo jaro, uctím ho večer při úklidu skříně a všechny ty hnusné (moje milované) svetry pošlu rovnou do pekla (zimní skříně :)

8 komentářů:

  1. To je úplně parádní vychytávka! Vypadá hezky a je praktický. Škoda, že u nás jsem na nic podobného nenarazila.. :) Já mám pásky v krabičce, stejně jako šátky. Ty mám, ehm, v krabici, protože jich je víc než dost :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u nás mají obecně těhle vychytávek minimum, takže jsem z něho měla fakt radost, v krabici by mi to asi nevyhovovalo, jak to nemám na očích, tak to nenosím anebo v tom mám okamžitě hroznej zmatek :(

      Vymazat
  2. Jej to je dobré! :) Můžu se zeptat, kolik málo liber to koštuje? Díky :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. liber ehm :) nevim, kupovala jsem v Berlíně za Euro a něco, byl navíc ve slevě, ale za plnou to snad nebyly víc než dvě eura.. :)

      Vymazat
  3. to je fajn, ale potřebovala bych asi 4:D
    a černej se zlatou sponou sehnat snad nejde, mam asi 4 se stříbrnou, ale zlatou žádnou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak to já taky :)), na tenhle navěsím ty nejnošenější a zbytek uložím pro speciální příležitosti do zimní skříně :)

      Vymazat
  4. Škoda,že pásky nenosím. Skvělá vychytávka :) V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jako fakt? Bez pásků bych nemohla existovat a nejspíš by mi popadaly všechny kalhoty z boků... :)

      Vymazat