úterý 6. ledna 2015

Fresh start, back to CPH...

Opět se hlásím z Kodaně, vůbec se mi z domova nechtělo, třítýdenní nicnedělání bylo až moc příjemné. Na druhou stranu se těším na své kolo, fitko a báječné slevy, které na mě čekají v místních obchodech ach! V Čechách jsem si tradičně nic moc nevybrala, takže si tu snad spravím chuť, musím toho ještě využít, dokud je čas! Jak vy zvládáte návrat do reality?


Cesta do Kodaně byla zajímavá, o pár minut jsme nestihli trajekt, takže jsme čekali čtyři a půl hodiny na další. Bůh žehnej lůžkové úpravě a notebooku s filmem... Dneska jsem měla narozeniny a skoro celé jsem je prospala, no co, zná někdo lepší plán než se moci dosyta vyspat? Tak jo dělám si legraci, zítra si to vynahradím a půjdu se podívat po obchodech, slevy volají, tak snad mi tam dánky něco nechaly :) Co se týče outfitu, oprášila jsem bílý kožíšek, přidala šedé doplňky a černý základ s lebkou na triku. Tuhle kombinaci jsem teď nosila až podezřele často, máte také nějakou aktuálně oblíbenou?

ph.T.//boots/Mentor,jeans/Zara,tee/CheapMonday,scarf/Monki,beanie/hm,bag/Urban Outfiters

9 komentářů:

  1. Jé Luci všechno nejlepší k narozeninám! :-)
    A spaní závidím, já bych tak chtěla prospat celý den, co bych za to dala, to by byl opravdu ten nejlepší dárek :-)) Jinak na slevy jsem se byla podívat, ale koupila jsem si jen ten kabát v FF a sako v Zaře. Přijde mi, že je to rok od roku horší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju!!! No v Praze opravdu nic moc, ale v mem pripade jen proto, ze preferuji jiny styl a na ten nejsou v Zare apod. Zarizeni :)))

      Vymazat
  2. Pekny autfitík :)
    Letim pozajtra do Kodane, takze som uz tiez zvedava vypredaje. Z Prahy mam saty a mikino-saty zo zary a dve kabelky. Co odporúcas v Kodani? Najviac sa tesim na &other stories, ale necham si poradit.
    Inak dufam, ze je Kodan nejak..tourist-friendly. Dufam, ze sa sama nestratim :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Projdi si Stroeget a okolni ulice, podivej se na moje clanky o nakupovani tady, najdes je v archivu z brezna ;) neztratis se neboj, kodan je mala a centrum take, vsichni speakujou anglicky a radi poradi, preju ti uspesny lov a uzij si to tu!!!

      Vymazat
    2. Diky, idem na archiv! :)

      Vymazat
  3. Tak držím palce na lov!!;) a musím říct ze tohle kombo me úplně dostalo! Hlavně co se týče barev, vypadá to spolu uzasne a cim dal víc obdivuju tvoji zásobu kožichu;)))

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší! Já zas prospala letos totálně silvestra a bylo mi to jedno :))

    OdpovědětVymazat