středa 11. února 2015

Shopping Ban: after 3 Weeks...

Na celobílé outfity mám náladu tak třikrát do roka. A většinou k nim stejně přiberu ještě alespoň jeden černý kousek. Takže vlastně žádný celobílý, ale černobílý... Co vy a AllinWhite? Yes or not?


Měsíční zákaz nakupování se mi zatím dodržuje nečekaně dobře. Využívám kousky ze svého stávajícího šatníku na sto procent a baví mě to. Určitě k tomu přispívá i to, že se obchodům snažím vyhýbat, i to, že tady v Praze je těch lákadel pro mě minimum. Zatím se držím a doufám, že vydržím až do jara. Přesněji řečeno do sestavování jarního wishlistu. Přesněji řečeno, než se mi začne něco tak moc líbit, že bez toho nebudu moct žít (dokážu, to všichni víme)... Jak jste na tom vy před jarem? Máte už něco, bez čeho si nedokážete novou sezonu představit?

ph.T.//shoes/Adidas,jeans/Zara,top/GinaTricot,bag/UO,coat/Envii,scarf/Monki

19 komentářů:

  1. Na celobílý ohoz mě neužije, ale sluší ti to. Já si nudně a trapně musím koupit nové levisky, jinak snad nic tak nutně nepotřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím nepotřebuji nic, ale to se může hodně rychle změnit ve slabé chvilce, kdy kliknu na Asos... Měsíční zákaz nakupování jsem si dala též (obleček na čtečku a hodiny v superslevě se doufám nepočítají:)), je teprve 11., to bude ještě těžké :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně, že nepočítá :) tak budu držet palce, není to nic lehkého to vím!

      Vymazat
  3. Tak tohle je naprosto perfektní!! A ten nakupovací zákaz asi zavedu i u me...:X:)))

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok a ten zákaz skúsim aj ja! :D :) http://chrischella.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. ten kabat je uplne dokonaly..s nim si mozes dat aj celo-kanariko-zlty outfit a bude to pecka :D
    ja uz viem dost presne, co by som chcela na jar..tenisky a nejake koselove saty neutralnej farby..ako nocna kosela..ah..

    OdpovědětVymazat
  6. All white outfity se mi líbí a tenhle tvůj je taky úžasný! :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  7. :D v období slev bych tohle beznákupový období asi prostě nezvládla...ale zrovna se chystám checknout stav účtu...trochu se bojim, na druhou stranu jsem si poslala i nějaký prachy na spořící, tak jsem ještě všechno utratit nestihla:D

    OdpovědětVymazat
  8. Taky se vyhýbám obchodům, co to jde. Spíš jsem teď utrácela za doplňky do bytu :D Každopádně na jaro budu shánět nějakou kabelku, co se dá využít jako oboustranná. Prostě 2 v 1 :)
    Jinak celobílé outfity se mi moc líbí, ale mám v sobě nějak zafixováno, že prostě bílá barva dlouho hezká nezůstane..proto bílé věci moc nenakupuju, max. bílé triko jako základ šatníku.
    Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to ti držim pěsti, nedala sis jednoduchý cíl...ale s bílou to mám dost podobně.

      Vymazat
  9. Chcela by som v takých dlhých kabátoch vypadať tak super ako ty. Žiaľ ja vypadám ako Voldemort.
    Tebe to naozaj svedčí <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat