pondělí 27. dubna 2015

Khaki Trenchcoat

Vážně jsem se těšila až bude počasí na sukně bez punčoch, ale letos si připadám snad ještě bělejší než kdykoliv předtím. Nejspíš si budu muset naordinovat nějakou opalovací kůru u moře, kam byste mi doporučili jet už teď na jaře? Kde už je teplo? Budu ráda za každý tip!



Na tenhle zelený trenčkot se těším už snad dva měsíce, ale stále nebylo to pravé počasí. Vlastně byl spíš ten pravý duben. Chvíli zima, chvíli teplo. Snad to květen napraví :) Ke kabátku jsem si vzala svoje oblíbené cullotes, které letos opět můžu s radostí oprášit a Nike airmax. Ty teď nosím ze všech svých bot nejraději. Přijdou mi maximálně univerzální. Máte také nějaký kousek, který v poslední době ne a ne sundat?

ph.T.//shoes/Nike, cullotes/Weekday,trenchcoat/Only,bag/Monki,rings/otherstories,cheapmonday

9 komentářů:

  1. Ten trench je nadherny!!! a s cullotes perfektní kombinace! Já se v poslední době neobejdu bez nových nike roshe run, taky mi prijdou, že bych je mohla nosit uplne, ale uplne ke vsemu!.)))
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  2. superko! A ta swoosh uplne ladi s trenchom ..parada!

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi jak jsi svá a originální! :) Trench je skvělý a airmaxy taky.

    OdpovědětVymazat
  4. Bílá, ale krásná. Moc Ti to sluší. Jinak my se chystáme s rodinou do Turecka...tak jako tip. A v půlce května letím k vám do Dánska, ale jen na skok, pak hned vlakem k sousedům do Švédska.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé tak užívej (my už v Dánsku nejsme nějakej ten pátek) a díky za tip :)

      Vymazat
  5. Nemůžu sundat svoje bílý superstary. Všude a ke všemu se hodí. Pořád je drbu v koupelně kartáčkem, ale vůbec mi to nevadí :))).
    Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, tenhle trenč jsem měla doma dva měsíce v tašce a nakonec ho vrátila do Zootu, protože na mě prostě až moc plandal :-) ale tobě moc sekne! .-)

    OdpovědětVymazat
  7. Trenchcoat je super, na tuhle barvu sice nejsem, ale tobě padne...

    Já těď s sebou všude tahám bílý baťůžek. :))

    Ela

    OdpovědětVymazat